Om oss

Tabena etablerades i 2020 av ägarna till European Retail Group. Sedan dess har vi tagit Sverige med storm och ökar hela tiden i volym.

Tabena fokuserar på att ge dig ett brett, föränderligt och mångsidigt utbud, högkvalitativa produkter och en överkomlig prisnivå med kunden först-principen!

Tabena  säljer och importerar de senaste trenderna från hela världen. Det ständigt växande produktsortimentet omfattar redan tiotusentals produkter!

Tabena säljer produkter i kategorierna: Caravan och Bil Byggande och renovering Fritid Hem och inredning, Skog & trädgård, Värme och kyla, Leksaker, Present.

Hos Tabena är nöjda kunder och alltid flexibel och glad handel mycket viktigt!

Vi erbjuder dig bästa möjliga information om produkterna. Vi levererar beställningar mycket snabbt. Vi vill skapa en trygg och trevlig shoppingupplevelse för dig. Du kan också få hög nivå och flexibel kundservice av oss!

Med den bästa informationen strävar vi efter att erbjuda dig enkel och snabb handel. Men om informationen ibland saknas, erbjuder vår dedikerade kundtjänst ytterligare information om våra produkter snabbt via e-post.

© 2024 Tabena, Drivs av Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa